Concurs Tigari Winston 2017

A sosit momentul pentru un nou Concurs Tigari Winston! In anul 2017, tigarile tale preferate vor sa te incante si cu altceva, pe langa aroma aceea specifica pe care o savurezi in fiecare dimineata sau oricand vrei tu.

Tocmai de accea, Winston are in derulare un SUPER concurs, pe care nu trebuie sa-l ratezi. Despre ce este vorba? Ei bine, suntem siguri ca deja esti familiarizat cu procesul de participare. Totul e simplu!
In primul rand, daca vrei sa fii eligibil/a, atunci trebuie sa cumperi un pachet de tigari Winston. Logic, nu-i asa? Dupa cum probabil stii deja, pe capacul pachetelor Winston, in interiorul lor, gasesti un cod. Acest cod este UNIC, deci fiecare pachet are codul sau, fiecare pachet are sansa sa, iar fiecare participant are norocul sau, nu-i asa?


Codul alcatuit din 9 caractere alfanumerice trebuie introdus pe site-ul campaniei. A, si daca tot am adus vorba de campanie, nu uitati ca aceasta se desfasoara intre 10 iulie si 8 octombrie 2017. Deci aveti totul timpul din lume sa participati.

Alte detalii despre concurs tigari Winston 2017:

Fiecare cod corect introdus pe site reprezinta 5 minute. Iar ca sa ai o sansa la marele premiu, iti trebuie 25 de minute. Astfel, daca vrei sa participi la promotie, iti trebuie un minim de 5 pachete ( 5 minute x 5 ). Probabil ca ti se vor parea destul de multe pachete, dar uita-te si la premii.

Premiul cel mare consta intr-un BMW 430i XDrive Cabrio si o vacanta in peninsula iberica. Suna bine, nu-i asa? Pana una alta, se mertita sa participi, nu de alta, dar intr-o luna de exemplu, aduni destule pachete pentru niste sanse bune sa castigi aceste premii super.

Stai, credeai ca asta-i tot? Gresit!

Pe langa premiile cele mari, poti castiga si alte premii mici. De exemplu, fiecare cod introdus iti poate aduce o bricheta sau un pachet de tigarete. Deci poti castiga o bricheta unicat sau iti poti recupera banii pe pachet. Nu uita ca poit sa introduci codurile fie pe site, fie prin SMS.

Pe langa asta, daca participi la acest concurs tigari Winston 2017, poti castiga saptamanal si:


Super premii. Trebuie sa participi!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs Tigari Marlboro 2018

Concurs Tigari Kent 2018